My Friends....

Nov 7, 2010

KOLEKSI ELLIDA SIMPLY CASUAL: SALE 10% 17HB - 21 NOVEMBER 2010


Memandangkan tinggal beberapa helai je lagi  LSH berhajat nak wat clearance sale 10 % untuk baki stok yang ada mulai 17 November (rAYA hAJI NI ) hingga 21 hb November ni. Bukan apa nak amik stok yang baru.. Sebenarnya LSH ni suka wat sale...so my dear customer kena le slalu update... HARGA YANG DINYATAKAN DIBAWAH BELUM LAGI SALE TAU...DAN MANA YANG TIDAK DILETAKKAN KOD DAN HARGA TU MAKNANYE DAH ABIS...HE..HE




CODE: EBK 703
HARGA: RM81.50


MATERIAL:COTTON T-SHIRT

Purple  - XL
Hijau - M
(Stok available) 


EBK 702A
HARGA: RM81.00
MATERIAL:COTTON T-SHIRT

 SOLD OUT

CODE:  EBK 602K
HARGA: RM64.70
MATERIAL:COTTON T-SHIRT

Available : Size L


 EBK 701M
HARGA: RM80.80
MATERIAL:COTTON T-SHIRT

Size : XL


Code:EBKK 01C (Blouse sahaja)
Harga : RM 81.00
Material : Cotton T Shirt

Size : XL

EGKTO1S
HARGA: 102.00
MATERIAL:JAPANESE COTTON

SOLD OUT 



HARGA: RM190.40

MATERIAL:SPANDEX NYLON

Size :  L



 ESTNO1H (BLOUS DAN SKIRT)
HARGA: RM172.80
MATERIAL:SPANDEX NYLON

Size : M





EGKN02U
HARGA: RM124.80
MATERIAL:HIGH QUALITY RAYON SPANDEX

Size L


UKURAN

SAIZ
LEBAR BAHU
CM
LINGKAR BADAN
CM
LINGKAR PINGGANG
CM
LINGKAR PINGGUL
CM
PANJANG

CM
XS
35
88
82
93
130
S
35
92
86
97
131
M
36
96
90
101
133
L
37
100
94
105
135
XL
38
104
98
109
137
XXL
40
108
102
113
139


PENTING : Sekiranya saiz baju yang dipilih tiada atau kehabisan stok, pelanggan boleh membuat 'pre order' untuk kod dan saiz ukuran baju yang dikehendaki.

1 madah pujangga:

Nor Azline on 09 November, 2010 13:27 said...

Harga akan diturunkan lagi memandangkan saya dapat stok harga lebih rendah..nanti update ye..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERMA DAN SYARAT PEMBELIAN

Syaratnye senang jer, tak le macam syarat Puteri Gunung Ledang tu..dan harapnye semua boleh faham dengan jelas.

1) Untuk yang benar-benar ingin membeli (serious buyers only). Tapi tak semestinya tak boleh bertanya kalau tak betul-betul nak membeli cuma biarlah betul caranya. Maksudnye kalau tak jadi cakap terus terang, saya tak kisah pun. Bukan booking2 beria, sms 2,3 kali tanya, last2 bila saya dah siap nak packing, minta bayaran customer missing in action. Tak elok kan gitu...

2) Barang telah dipastikan dalam keadaan yang baik. Oleh itu barang yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan kecuali atas kesilapan kami. Oleh itu, sila pastikan betul2 ukuran ye.

3) Jualan berdasarkan "first come first serve basis'

4) Penghantaran hanya akan dibuat pada hari RABU dan JUMAAT setiap minggu. Diharap customer boleh bersabar menunggu hari penghantaran.

5) Bagi Pre - Order, bayaran deposit diperlukan dan akan dipulangkan segera dalam tempoh 8 jam selepas barang yang dipesan tiada di Kilang/ Pembekal.


Simple je kan..

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

OTHERS..

create your own banner at mybannermaker.com!